O
olursa yarın oynayacagım reis
IZLEDE GORR BAKAM NASILG ELCEKKKGüzel maçlar ama sen gelir dediğine göre kesin gelmez.
ajaxda 11 oyuncu vıruslu bunuda belirteyim real madirdede kg almak şart 1 olması suan bu topla ımaknsız gıbı
AJAC MUHABBETI DOGRUMU KANNKA 11 OYUNCU AS KADRODA OLANALRMI YEDEKLERMI GENELDEEEEajaxda 11 oyuncu vıruslu bunuda belirteyim real madirdede kg almak şart 1 olması suan bu topla ımaknsız gıbı
liver de kg olur![]()
BEN S BAKTIM KANKA ASIL SITLERINDEN 7 KISII BI ONEMLI TADIC VARRRR GERISI BEBE YADA BOSS BIDE 2 KALECI VARajaxda 10 kişi corona muhabeti var bilginiz olsun
Aşiri ajax fanıyım ınstagram twitter heryeden takıpcısıyım 11 oyuncusu vıruslu Öyle duydum orandanda belli, 1.50 felan vermelıydı zatenAJAC MUHABBETI DOGRUMU KANNKA 11 OYUNCU AS KADRODA OLANALRMI YEDEKLERMI GENELDEEEE
kanka kalecııı yonunden skntıdaaaa ajax ıkı as kalecı skntılıyok ıkı kalecısı var onalrda genc ıksıı 20 yasındaaa bıde tadıcc yok dıgerelrı onemlıd egılllAşiri ajax fanıyım ınstagram twitter heryeden takıpcısıyım 11 oyuncusu vıruslu Öyle duydum orandanda belli, 1.50 felan vermelıydı zaten
Traore tadic neres varsa 2 olur tabi
Aşiri ajax fanıyım ınstagram twitter heryeden takıpcısıyım 11 oyuncusu vıruslu Öyle duydum orandanda belli, 1.50 felan vermelıydı zaten
Traore tadic neres varsa 2 olur tabi
şerefsizler tam kadroymuş yalan haber yapmişlar bende şaşirdim vallahi, daha geçen maç yaptılarkanka kalecııı yonunden skntıdaaaa ajax ıkı as kalecı skntılıyok ıkı kalecısı var onalrda genc ıksıı 20 yasındaaa bıde tadıcc yok dıgerelrı onemlıd egılll
İyi analiz seni takibe aldımreal madrid inter maçına dikkat !!!! arkadaslar 2 maç sonunda 1 puan aldı real madrid ve birini mucize eseri aldı.kötü oynuyorlar evet fakat bugün ciddi bi reaksiyon göstermek zorundalar bu maça iyi hazırlandılar.2 secenek var ya zidane ın koltugu gidecek ya maçı alıcaklar..oyuncuların zidane yedirmek isteyeceklerini sanmıyorum.kötü futbolla bile olsa çok iyi mücadele ile ms 1 olacagını düşünüyorum.2.13 oran..alternatif olarak ise 10çifte sans la beraber 4.5 gol altı 1.61 oran la @Hades e önerilir![]()
Kendı paranla oynasan gelmez.
Tebrikkkkkler