bodoslama dalıyorsun kendın uye olup aldınmı o çevrimsizlerden dedigin 5 siteye uye oldum 5 ide vermiyor mus önce kendin bir üye ol sonra paylaş kardeşpart 1 ve 2 yi paylaşmıstım buda 3.part
bol kazançlar
Niye yalan söylüyorsun bunların hepsi para yatırım şartlıpart 1 ve 2 yi paylaşmıstım buda 3.part
bol kazançlar
knk hepsinden aldım tek tek atmamı ister misinbodoslama dalıyorsun kendın uye olup aldınmı o çevrimsizlerden dedigin 5 siteye uye oldum 5 ide vermiyor mus önce kendin bir üye ol sonra paylaş kardeş
knk hepsinden aldım tek tek atmamı ister misi
kardeşim yatırım şartsız olanlar var içinde her çeşit var diyede videoda belirtmişimNiye yalan söylüyorsun bunların hepsi para yatırım şartlı
kardeşim yatırım şartsız olanlar var içinde her çeşit var diyede videoda belirtmişimNiye yalan söylüyorsun bunların hepsi para yatırım şartlı
videoda yazıpta almadığım tek bir site yok maşallahım var bu ara batırıyorum hep kanıt istersen seç site bahsi göstereyim yada bonusu daha yemediysem bonusubodoslama dalıyorsun kendın uye olup aldınmı o çevrimsizlerden dedigin 5 siteye uye oldum 5 ide vermiyor mus önce kendin bir üye ol sonra paylaş kardeş
linkleri güncelledim hep sitelerin linkleri değişmiş bol kazançlarpart 1 ve 2 yi paylaşmıstım buda 3.part
bol kazançlar